Rektörlük 'ten Haberler
N’Djamena Üniversitesi Öğretim Üyelerinden, Rektörümüze Ziyaret

Çad Cumhuriyeti N’Djamena Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Dekanı Dr. Mahamat Oumar Al- Fal ve beraberindeki öğretim üyeleri,  Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış’ı ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette, N’Djamena Üniversitesi Öğretim Üyeleri, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış’a üniversiteleri hakkında bilgiler verdi.

Ziyaretin sonunda Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış, N’Djamena Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Dekanı Dr. Mahamat Oumar Al- Fal’ya, üniversitenin çini işlemeli vazosunu hediye etti.

Rektörlük ziyaretinde N’Djamena Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Dekanı Dr. Mahamat Oumar Al- Fal’a, N’Djamena Üniversitesi Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Ahmat Mahaman Zene Djouma, N’Djamena Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürü Mahamat Zen Mahamat, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet Sıdkı İlkay ile Medeniyetin Burçları Derneği Başkanı Ali Dursun da eşlik etti.

N’Djamena Üniversitesi Öğretim Üyelerinden, Rektörümüze Ziyaret N’Djamena Üniversitesi Öğretim Üyelerinden, Rektörümüze Ziyaret N’Djamena Üniversitesi Öğretim Üyelerinden, Rektörümüze Ziyaret N’Djamena Üniversitesi Öğretim Üyelerinden, Rektörümüze Ziyaret
27 Haziran 2019 Perşembe
Rektörlük Duyuruları