Prof. Dr. Adnan Öztürk’ün “Yaşamdan Kareler” Konulu Resim Sergisi Açıldı

Prof. Dr. Adnan Öztürk’ün “Yaşamdan Kareler” Konulu Resim Sergisi Açıldı

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Adnan Öztürk’ün eserlerinin yer aldığı “Yaşamdan Kareler” konulu yağlı boya serginin açılışı yapıldı.

Galeri Mosa’da gerçekleştirilen sergi açılışına; Vali Yardımcısı Baha Başçelik, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ercan Teke, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Murat Doğan ve Prof. Dr. Karamehmet Yıldız, İl Kültür ve Turizm İl Müdürü İsmet Taymuş’un yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Prof. Dr. Adnan Öztürk, 18 yıla yakın süredir resimle iç içe olduğunu ve Kayseri’de ilk kez sergi açmaktan mutlu olduğunu belirtti.

Prof. Dr. Öztürk, “Doğa ve hayvanları çok seven birisiyim, onun içinde onların resmini yapmaktan mutlu oluyorum” dedi.

Sergi, 21 Mayıs tarihine kadar açık kalacak.

Video içi tıklayınız

24 Nisan 2017 Pazartesi