REKTÖRLÜK HABERLERİ
Rektörümüz, “Hayırlı Olsun” Ziyaretlerine Devam Ediyor

Rektörümüz, “Hayırlı Olsun” Ziyaretlerine Devam Ediyor

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış, göreve yeni atanan Güzel Sanatlar Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi ve İlahiyat Fakültesi dekanlarımıza  “Hayırlı Olsun” ziyaretinde bulundu.

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış, dekanlık görevine atanan Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Aygül Aykut ile Diş Hekimliği Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Adnan Öztürk ve İlahiyat Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Temel Yeşilyurt’u makamlarında ziyaret ederek yeni görevlerinde başarılar diledi.

Ziyaretlerinde akademisyenler ile de bir araya gelen Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış, akademisyenlerimizin taleplerini dinledi.

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış’ın ziyaretlerine, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Murat Borlu,  Prof. Dr. Recai Kılıç ve Prof. Dr. Mehmet Sıtkı İlkay da eşlik etti.

19 Şubat 2020 Çarşamba
DİĞER REKTÖRLÜK HABERLERİ