REKTÖRLÜK HABERLERİ
Rektörümüz Çalış, İmam Hatip Lisesi Öğrencileriyle Bir Araya Geldi

Rektörümüz Çalış, İmam Hatip Lisesi Öğrencileriyle Bir Araya Geldi

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış, Erciyes Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından düzenlenen söyleşi programına katıldı.

Erciyes Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen söyleşi programında Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış, öğrencilere Erciyes Üniversitesi’ni anlattı.

Türkiye’de 10 Araştırma Üniversitesi arasında yer alan Erciyes Üniversitesi’nin başarı çıtasının her geçen yıl yükseldiğine dikkat çeken Rektörümüz Çalış, hedeflerinin Türkiye’de ilk 5 üniversite arasında yer almak olduğunu söyledi.

Rektörümüz Çalış, Erciyes Üniversitesi’nde yapılan akademik ve bilimsel çalışmaların bu hedeflerinde üniversitelerini iddialı kıldığını kaydetti.

Söyleşinin sonunda Rektörümüz Çalış’a, Okul Müdürü Tahsin Dursun plaket takdim etti.

19 Aralık 2018 Çarşamba
DİĞER REKTÖRLÜK HABERLERİ