Rektörümüz, İİBF Akademik Kurul Toplantısına Katıldı

Rektörümüz, İİBF Akademik Kurul Toplantısına Katıldı

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış, Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Akademik Kurul toplantısına katıldı. Toplantıda Rektörümüz Çalış, 2018 yılındaki bilimsel çalışmaları nedeniyle akademik teşvik alan öğretim üyelerine plaket verdi.

Fakülte Konferans Salonu’nda düzenlenen toplantıda ilk konuşmayı yapan İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şaban Uzay yaptı.

Fakülteleri hakkında bilgiler veren Dekan Uzay, “Toplam 85 akademisyenle 7 lisans, biri İngilizce olmak 10’dan fazla lisansüstü programda eğitimimizi sürdürüyoruz” dedi.

Rektörümüz Çalış ise konuşmasında hemen hemen tüm fakültelerin akademik kurul toplantısını katıldığı belirtti.

Rektörümüz Çalış, “Ben Rektör olduktan sonra önceliği akademik toplantılara ayırdım. Eczacılık Fakültesi, Fen Fakültesi, Mühendislik Fakültesi ve Veterinerlik Fakültesi akademik kurul toplantılarına katıldım. Tüm fakültelerin akademik kurul toplantılarına katılmak istiyorum. Tabi çok yoğun bir program içerisindeyiz, Yaptığımız tüm toplantıların amacı şu. Üniversitemizin bilimsel kariyerini, akademik kariyerini veya başarısını yükseltmek. Biz araştırma üniversitesiyiz. Bundan gurur duyuyoruz. Çıtamızı yükseltmek istiyoruz” diye konuştu.

Konuşmasının ardından Rektörümüz Çalış, 2018 yılındaki bilimsel çalışmaları nedeniyle akademik teşvik alan öğretim üyelerine plaket takdim etti.

Rektörümüz Çalış’a, akademik kurul toplantısında Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Sıdkı İlkay da eşlik etti.

16 Nisan 2019 Salı