×
×
HABERLER
Rektörümüz, İİBF Akademik Kurul Toplantısına Katıldı
HIZLI ERİŞİM

HABERLER
Rektörümüz, İİBF Akademik Kurul Toplantısına Katıldı

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış, Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Akademik Kurul toplantısına katıldı. Toplantıda Rektörümüz Çalış, unvan değişikliği olan akademisyenlerimize cübbe giydirerek, bilimsel çalışmaları nedeniyle akademik teşvik alan öğretim üyelerine de plaket verdi.

Fakülte Konferans Salonu’nda düzenlenen toplantıda ilk konuşmayı İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şaban Uzay yaparak fakülteleri hakkında bilgiler verdi.

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış ise konuşmasında Bahar Pınarı Harekâtı’nda Şehit olan Akerlerimize Allah’tan Rahmet diledi.

Her Türk Evladının üzerine düşen görevi yerine getirmesi gerektiğini belirten Rektörümüz Çalış: “Ülke olarak güçlü olmak zorundayız. Türkiye güçlü olur ve dünyada ilk 10 ekonomi arasına girerse caydırıcı olabilir. O yüzden de hepimiz üzerine düşen görevi yapmak zorundadır. Üniversitelerinde üzerine düşen görevler var. Milli silahımız, aşımız, ilacımız gibi her şeyin milli olması için üniversitelerde üzerine düşen görevleri yapmak zorundadır. Erciyes Üniversitesi de bir araştırma üniversitesi olarak buna katkı sunmak zorundadır. Bunun içinde her bir öğretim üyemizin, her öğrencimizin ve idarecilerin üzerine düşeni yapması gerekmektedir.” diye konuştu.

Konuşmasının ardından Rektörümüz Çalış, unvan değişikliği olan akademisyenlerimize cübbe giydirerek, bilimsel çalışmaları nedeniyle akademik teşvik alan öğretim üyelerine plaket takdim etti.

Rektörümüz Çalış’a, akademik kurul toplantısında Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Murat Borlu ve Prof. Dr. Mehmet Sıtkı İlkay da eşlik etti.



05 Mart 2020 Perşembe
Toplam 0 görüntüleme
DİĞER HABERLER