Rektörlük 'ten Haberler
Rektörümüz Öğrencilerin Çay Davetini Kırmadı

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış, İlahiyat Fakültesi öğrencilerinin sosyal medya üzerinden çay davetlerini kırmadı ve öğle arası öğrencilerle buluşarak isteklerini dinledi.

İlahiyat Fakültesi bahçesinde gerçekleşen buluşmada Rektörümüz Çalış, eğitim, araştırma ve öğrenci odaklı üniversitelerinin başarılarla her geçen yıl daha da büyüdüğüne dikkat çekti.

Rektörümüz Çalış, “Göreve geldiğimiz gün sadece araştırma odaklı değil, öğrenci odaklı bir üniversite olacağımızı da söylemiştik. Bunu da gerçekleştirdiğimizi ifade edebiliriz. Öğrenci memnuniyeti ve başarısı için, sosyal, kültürel ve bilimsel faaliyetlere her türlü destek vermekteyiz. Öğrencilerimizin Teknofest’te olduğu gibi, araştırma ve geliştirme faaliyetleri içerisinde olması bizleri memnun etmektedir” dedi.

Üniversitede öğrenci faaliyetleri ve sosyal etkinliklerin konuşulduğu çay davetinde öğrenciler, Rektörümüze isteklerini iletti.

Rektörümüzün öğrencilerle buluşmasında İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Temel Yeşilyurt da eşlik etti.

Rektörümüz Öğrencilerin Çay Davetini Kırmadı Rektörümüz Öğrencilerin Çay Davetini Kırmadı Rektörümüz Öğrencilerin Çay Davetini Kırmadı
23 Eylül 2019 Pazartesi
Rektörlük Duyuruları