Sudan Cumhuriyeti Savunma Sistemleri Bakanlığı Yetkililerinden Üniversitemize Ziyaret

Sudan Cumhuriyeti Savunma Sistemleri Bakanlığı (MASDAD) nezdindeki Askeri Standardizasyon ve Metroloji Merkezi (SMC)‘nin Reorganizasyon ve Modernizasyon Projesi kapsamında üniversitemize gelen Sudan Cumhuriyeti Savunma Sistemleri Bakanlığı yetkilileri, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Recai Kılıç’ı ziyaret etti.

Ziyarette, SADAT. A.Ş. Svn. Ve Org. Müd. Ali Coşar tarafından Erciyes Üniversitesi Klinik Mühendisliği nezdinde kalibrasyon eğitimi almak üzere üniversitemize gelen SMC Kalibrasyon Mühendisleri Murtaza Guba, Abdülaziz Najeeb ve Nuha El Tahir Hussein, beraberinde Klinik Müdürü Prof. Dr. Kenan Danışman, Klinik Yük .Eln. Müh. Kemal Kaya ve Grubun Akademik Mütercimliğini yapan Harward Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Zekeriya Temircan, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Recai Kılıç ile bir süre görüştü.

22 Mart 2019 Cuma