Suudi Arabistan Heyetinden TAUM’a Ziyaret

Suudi Arabistan Heyetinden TAUM’a Ziyaret

Erciyes Üniversitesi Teknoloji Araştırma ve Uygulama Merkezi’ni (TAUM), Suudi Arabistan King Saud Üniversitesi Science Fakültesinden gelen iki heyet ziyaret etti.

Fen Fakültesi Kimya Bölümü öğretim üyemiz Prof. Dr. Mustafa Soylak koordinatörlüğünde gerçekleşen ziyarette Dr. Sameh M. Osman ve öğrencileri Abdullah Mohammed Almutairi ile TurkiKhalid Alturki, Üniversitemiz Teknoloji Araştırma ve Uygulama Merkezi’ni (TAUM) gezdi. Merkez Müdürü Prof. Dr. Uğur Şahin tarafından ağırlanan heyetin başkanı Dr. Osman, merkezin altyapısını çok beğendiğini, özellikle FESEM ve XRD cihazlarına hayranlığını dile getirdi.

Dr. Fatmah Ali Alasmary ve öğrencileri Wafaa Jarallah Alghamdi, Samar Mohammed Aldweesh ve Khadraa Nasser Alqahtani’den oluşan ikinci heyetin TAUM’u ziyaretinde ise Dr. Alasmary, merkezin hem fiziksel, hem de kimyasal analiz ve karakterizasyon konusunda yelpazesinin son derece geniş olduğunu ve bazı çalışmalar için buradan hizmet alabileceklerini kaydetti.

13 Temmuz 2018 Cuma