REKTÖRLÜK HABERLERİ
Türk Tarih Kurumu Başkanı Turan, Rektörümüzü Ziyaret Etti

Türk Tarih Kurumu Başkanı Turan, Rektörümüzü Ziyaret Etti

Erciyes Üniversitesi Stratejik Araştırmalar Merkezi (ERUSAM) ve Türk Tarih Kurumu tarafından “Uluslararası Osmanlı’dan Cumhuriyet’e Türkiye’de Darbeler” konulu sempozyuma katılmak üzere üniversitemize gelen Türk Tarih Kurumu Başkanı Prof. Dr. Refik Turan, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış’ı ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette, Türk Tarih Kurumu Başkanı Prof. Dr. Refik Turan ile Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış bir süre görüştü.

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış, ziyaretin sonunda, Türk Tarih Kurumu Başkanı Prof. Dr. Refik Turan’a üniversitenin çini işlemeli vazosunu, Prof. Dr. Refik Turan da Rektörümüz Çalış’a nutuk hediye etti.

Türk Tarih Kurumu Başkanı Prof. Dr. Refik Turan’ın ziyaretine ERUSAM Müdürü Prof. Dr. Cevdet Kırpık da eşlik etti.

07 Ekim 2019 Pazartesi
DİĞER REKTÖRLÜK HABERLERİ