×
×
HABERLER
Üniversitemiz Aktif Gençler Kulübünden Söyleşi
HIZLI ERİŞİM

HABERLER
Üniversitemiz Aktif Gençler Kulübünden Söyleşi

Üniversitemiz Aktif Gençler Kulübü tarafından milletvekili ile belediye başkan adaylarının katılımıyla söyleşi programı düzenlendi. 

İletişim Fakültesi Konferans Salonu'nda düzenlenen programa; AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Borlu, Melikgazi Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr. Memduh Büyükkılıç, Talas Belediye Başkan adayı Mustafa Yalçın, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Akdağ ile çok sayıda öğrenci katıldı

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Üniversiteli Aktif Gençler Kulübü Başkanı Taha Tayfun Bağcı, kulüp faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.

Açılış konuşmasının ardından Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Borlu’un moderatörlüğünü yapılan söyleşi programında, Melikgazi Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Dr. Memduh Büyükkılıç, Talas Belediye Başkan adayı Mustafa Yalçın ile AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel, öğrencilerle tecrübelerini paylaştı ve öğrencilere, eğitim ve iş hayatında başarılı olmanın yollarını ve iletişimin önemini anlattı.

Söyleşi programı konuşmacılara plaket takdiminin ardından sona erdi.

 



 Video için tıklayınız
27 Şubat 2019 Çarşamba
Toplam 0 görüntüleme
DİĞER HABERLER