Üniversitemiz, Online Üniversite Tercih Fuarında Stant Açtı
Üniversitemiz, Artı Fuarcılık tarafından düzenlenen online üniversite tercih fuarına katıldı.

27 Temmuz 2020 tarihi itibariyle başlayan online üniversite tercih fuarında üniversitemiz, 81 ildeki üniversite adayı öğrenciler, eğiticimler ve ailelerle buluştu.

Devlet ve özel olmak üzere birçok üniversitenin sanal stant açarak, katılımcı üniversiteler hakkında bilgiler verildiği fuarda üniversitemizin eğitim faaliyetleri başta olmak üzere birçok alanda olanakları tanıtılıyor.

Online fuarda, öğrencilere daha detaylı bilgi almaları için üniversiteler tarafından online sohbet etme imkânı da sunulmakta.
https://www.artitercih.com/  adresinden ziyarete açık olan online fuar, 10 Ağustos 2020 tarihinde sona erecek.

Üniversitemiz, Online Üniversite Tercih Fuarında Stant Açtı Üniversitemiz, Online Üniversite Tercih Fuarında Stant Açtı
27 Temmuz 2020 Pazartesi
11 Haz PerşembePatent Store Açıldı!
2015 - 2020 © ERÜ Web İçerik Yönetim Sistemi