Üniversitemiz Resim Bölümü Öğrencilerinin Bitirme Projeleri Sergisi Açıldı

Üniversitemiz Resim Bölümü Öğrencilerinin Bitirme Projeleri Sergisi Açıldı
Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü 4. sınıf öğrencilerinin bitirme projeleri sergisi açıldı.

Güzel Sanatlar Fakültesi Sergi Salonu’nda düzenlenen etkinliğe; Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nurdan Karasu Gökçe, Resim Bölüm Başkanı Doç. Dr. Aygül Aykut, Bitirme Projesi Sorumlusu Öğretim Üyesi Nevin Engin’in yanı sıra çok sayıda akademisyen ve öğrenci katıldı.

Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nurdan Karasu Gökçe, bitirme projelerinin öğrenciler için önemli olduğunu söyledi.

Gökçe, “Bitirme projesi 4 sene boyunca alınan eğitimin sonucunun bir göstergesidir. Buradaki projeleri üreten öğrencilerimizin, bundan sonraki hayatlarında derslerde elde ettikleri bilgi, tecrübe ve hocalarından aldıkları tavsiyeleri en doğru şekilde kullanmalarını temenni ediyorum” dedi.

24 öğrencinin projelerinin sergilendiği etkinlik 2 hafta sürecek.

Video için tıklayınız

11 Nisan 2017 Salı