Üniversitemizde “3. Finans Zirvesi” Düzenlendi

Üniversitemiz İktisat Kulübü tarafından “3. Finans Zirvesi” düzenlendi.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen etkinliğe, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet Sıtkı İlkay, Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, Kayseri Sanayi Odası Meclis Başkanı Abidin Özkaya, ile çok sayıda akademisyen ve öğrenci katıldı.

Etkinliğin açılış konuşmasında İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şaban Uzay, Kayseri’nin tarihten gelen bir ticaret hayatı olduğunu belirterek fakülteleri hakkında bilgiler verdi.

Prof. Dr. Şaban Uzay’ın açılış konuşmasının ardından panele geçildi.

Panelde, Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan ile Kayseri Sanayi Odası Meclis Başkanı Abidin Özkaya birer konuşma yaparak Kayseri sanayisi ve ticareti hakkında bilgiler verdiler.

Etkinlik, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet Sıtkı İlkay’ın panelistlere plaket takdiminin ardından sona erdi.

Video için tıklayınız

Üniversitemizde “3. Finans Zirvesi” Düzenlendi Üniversitemizde “3. Finans Zirvesi” Düzenlendi Üniversitemizde “3. Finans Zirvesi” Düzenlendi Üniversitemizde “3. Finans Zirvesi” Düzenlendi
06 Mart 2020 Cuma
11 Haz PerşembePatent Store Açıldı!
2015 - 2020 © ERÜ Web İçerik Yönetim Sistemi