Üniversitemiz Ziraat Fakültesi Bitki Koruma Bölümü tarafından düzenlenen “7. Uluslararası Entomopatojenler ve Mikrobiyal Mücadele Kongresi” başladı.

Genom ve Kök Hücre Merkezi (GENKÖK) Konferans Salonu’nda düzenlenen kongreye, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Murat Borlu, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Arslan,  GENKÖK Müdürü Prof. Dr. Yusuf Özkul ile 7 farklı ülkeden 50 akademisyen katıldı.

Kongre, 13 Eylül 2019 tarihinde sona erecek.

Üniversitemizde “7. Uluslararası Entomopatojenler ve Mikrobiyal Mücadele Kongresi” Başladı Üniversitemizde “7. Uluslararası Entomopatojenler ve Mikrobiyal Mücadele Kongresi” Başladı Üniversitemizde “7. Uluslararası Entomopatojenler ve Mikrobiyal Mücadele Kongresi” Başladı
11 Eylül 2019 Çarşamba
09 Ağu CumaKamuoyu Duyurusu