Üniversitemizde “AR-GE Projeleri Bilgilendirme Toplantısı” Yapıldı

Üniversitemizde “AR-GE Projeleri Bilgilendirme Toplantısı” Yapıldı

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Genom ve Kök Hücre Merkezi tarafından “AR-GE Projeleri Bilgilendirme Toplantısı” gerçekleştirildi

Genom ve Kök Hücre Merkezi Konferans Salonu’nda düzenlenen toplantıya Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Doğan, Tıp Fakültesi Dekanı Hakan Poyrazoğlu, Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İlhan Öztürk, Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi (BAP) Koordinatörü Prof. Dr. Adem Kalınlı, Genom ve Kök Hücre Merkezi Müdürü Prof. Dr. Yusuf Özkul, TUBİTAK Sağlık Bilimleri Araştırma Grubu Uzmanı Dr. Mahmut Özer ile akademisyenler katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Genom ve Kök Hücre Merkezi Müdürü Prof. Dr. Yusuf Özkul, amaçlarının araştırmacıların birbirleri ile tanışmaları ve Genom ve Kök Hücre Merkezi’nin yapılacak araştırmalarda ki imkânlarının neler olduğunu anlatmak olduğunu söyledi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Doğan da, konuşmasında disiplinler arası çalışmalara yeterli kadar önem verilmediğini söyledi.

Rektör Yardımcısı Doğan, fen ve sağlık bilimleri dışındaki farklı disiplinlerde de araştırma gruplarının oluşturulması gerektiğini kaydetti.

Açılış konuşmalarının ardından BAP Koordinatörü Prof. Dr. Adem Kalınlı ve TUBİTAK Sağlık Bilimleri Araştırma Grubu Uzmanı Dr. Mahmut Özer, AR-GE Projeleri ve destekler hakkında katılımcılara bilgiler verdi.

27 Nisan 2018 Cuma