Üniversitemizde “Animasyon Eğitiminde Yenilikçi Bir Eğitim Programı Tasarlamak İçin İşbirliği” Toplantısı Yapıldı

Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından ERASMUS + KA203 Projesi Kapsamında “Animasyon Eğitiminde Yenilikçi Bir Eğitim Programı Tasarlamak İçin İşbirliği” konulu toplantı gerçekleştirildi.

Güzel Sanatlar Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen toplantıya, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recai Kılıç, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nurdan Karasu Gökçe ile çok sayıda akademisyen katıldı.

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nurdan Karasu Gökçe ile Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recai Kılıç, düzenlenen etkinliğin önemine değindiler.

Daha sonra toplantı Başkent Üniversitesi Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Adnan Tepecik’in “Animasyon Tarihi ve Uygulama Alanları” konulu sunumu ile devam etti.

24 Eylül 2019 Salı