Üniversitemizde “Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi” Konulu Panel Düzenlendi

Üniversitemizde “Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi” Konulu Panel Düzenlendi

Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Topluluğu tarafından “Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi” konulu panel düzenlendi.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinliğe, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Şaban Uzay ile çok sayıda akademik personel ve öğrenci katıldı.

Panelin açılış konuşmasını İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Şaban Uzay, katılımcılara teşekkür etti.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi  Prof. Dr. Hakkı Büyükbaş’ın moderatörlüğünü yaptığı panelde, Dr. Öğr. Üyesi Müzeyyen Eroğlu Durkal “Normlar Hiyerarşisi”, Doç. Dr. Ali Değirmendereli “Vergi Hukukuna Etkisi” ve Doç Dr. Ferhat Akbey ise “Parlamentonun Bütçe Hakkı”  konularını anlattı.

Panel, soru-cevabın ardından sona erdi.

Video için tıklayınız

12 Aralık 2018 Çarşamba