Üniversitemizde “Uzaktan Eğitim Çalıştayı” Düzenlendi

Üniversitemiz tarafından düzenlenen “Uzaktan Eğitim Çalıştayı” başladı. Online olarak düzenlenen çalıştayın açılış konuşmasını ise  Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış yaptı.

Online olarak Türkiye’de ilk kez düzenlenen ve “Pandemi Sürecinin Yükseköğretim Üzerindeki Etkileri ve Yeni Normalde Yükseköğretimde Eğitim ve Öğrenme”, “Yükseköğretimde Uzaktan Eğitim” gibi birçok konunun ele alındığı çalıştayın açılış konuşmasını Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış yaptı.

Rektörümüz Çalış’ın açılış konuşmasının ardından akademik sunumlar ile devam eden çalıştay, 11 Ağustos 2020 Salı günü sona erecek.
Üniversitemizde “Uzaktan Eğitim Çalıştayı” Düzenlendi Üniversitemizde “Uzaktan Eğitim Çalıştayı” Düzenlendi Üniversitemizde “Uzaktan Eğitim Çalıştayı” Düzenlendi
10 Ağustos 2020 Pazartesi
2015 - 2020 © ERÜ Web İçerik Yönetim Sistemi