Üniversitemizde Bayramlaşma Töreni Düzenlendi

Üniversitemiz Rektörlüğü tarafından Kurban  Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni düzenlendi.

Rektörlük binası fuaye salonunda gerçekleştirilen bayramlaşma programına, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış, Rektör Yardımcılarımız  Prof. Dr. Mehmet Sıdkı İlkay, Genel Sekreterimiz Murat Yenisu, Genel Sekreter Yardımcıları Doç. Dr. Kasım Özgen ile Venhar Çokkeçeci, fakülte dekanları, yüksekokul müdürleri, daire başkanları ile çok sayıda akademik ve idari personel katıldı.

Bayramlaşma programı kokteylin ardından sona erdi.

09 Ağustos 2019 Cuma
09 Ağu CumaKamuoyu Duyurusu