Üniversitemizde EFF Etkinlikleri Devam Ediyor

Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından düzenlenen Erciyes Film Festivali (EFF) Etkinlikleri kapsamında “Video ve Ses Prodüksiyonunda Kurgu ve Montaj Teknikleri”  konusunda Workshop düzenlendi.

İletişim Fakültesi Nurcan Çetinsaya Konferans Salonu‘nda düzenlenen etkinliğe Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü Başkanı Doç. Dr. Vahit İlhan’ın yanı sıra çok sayıda akademisyen ve öğrenci katıldı.

Etkinliğin konuşmacısı Post Prodüksiyon Süpervizörü Levent Arslan, “Video ve Ses Prodüksiyonunda Kurgu ve Montaj Teknikleri” hakkında katılımcılara bilgiler verdi.

Post Prodüksiyon işleyişini anlatan Levent Arslan, öğrencilerin meslek hayatı hakkında sorularını yanıtladı.

Üniversitemizde EFF Etkinlikleri Devam Ediyor Üniversitemizde EFF Etkinlikleri Devam Ediyor Üniversitemizde EFF Etkinlikleri Devam Ediyor
26 Ekim 2018 Cuma
2015 - 2018 © ERÜ Web İçerik Yönetim Sistemi