Üniversitemizde Hukukun Güncel Meseleleri Konulu Sempozyum Düzenlendi

Üniversitemiz Hukuk Fakültesi tarafından düzenlenen “Kamu Hukukunun Güncel Meseleleri 2” adlı sempozyum çerçevesinde “Anayasa ve İdare Hukuku Perspektifinden Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi” konusu anlatıldı.

İletişim Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen sempozyuma, Kayseri Adalet Komisyonu Başkanı Dursun Büyükbaş, Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Doğan ile çok sayıda akademisyen, avukat ve öğrenci katıldı.

Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Doğan’ın açılış konuşmasının ardından sempozyum, Anayasa ve İdare Hukuku perspektifinden Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konusunda düzenlenen oturumlarla devam etti.

09 Ekim 2019 Çarşamba