Üniversitemizde Özel Güvenlik Eğitimi Yapıldı

İl Emniyet Müdürlüğü Özel Güvenlik Şube Müdürlüğü tarafından üniversitemizde “Üniversitelerde Güvenlik Tedbirleri” konulu eğitim semineri düzenlendi.

Sabancı Kültür Sitesi’nde düzenlenen eğitim seminerine, il genelindeki Üniversiteler, Kredi Yurtlar Müdürlüğüne bağlı yurtlar ile özel yurtlarda görev yapan özel güvenlik görevlileri katıldı.

“Üniversitelerde Güvenlik Tedbirleri” konulu seminerde, İl Emniyet Müdürlüğü Özel Güvenlik Şube Müdürlüğü yetkilileri tarafından Özel Güvenlik Hukuku, Genel Kolluk ile İlişkiler, Uyuşturucu Madde Kullanımı, Terörle Mücadele ve Etkili İletişim konularında eğitim verildi.

Üniversitemizde Özel Güvenlik Eğitimi Yapıldı Üniversitemizde Özel Güvenlik Eğitimi Yapıldı Üniversitemizde Özel Güvenlik Eğitimi Yapıldı
27 Kasım 2018 Salı
2015 - 2018 © ERÜ Web İçerik Yönetim Sistemi