Ünlü Yönetmen Ferit Karahan İletişim Fakültesi Öğrencileriyle Buluştu

Ünlü Yönetmen Ferit Karahan İletişim Fakültesi Öğrencileriyle Buluştu

“Erciyes Film Festivali Yılboyu Etkinlikleri” kapsamında düzenlenen “Türkiye’de Yönetmen Olmak: “Kısa”Dan “Uzun”A Film Yapım Sohbetleri” adlı söyleşi, başarılı yönetmen Ferit Karahan ve yönetmen yardımcısı Ömer Baykul’un katılımıyla fakültemiz öğretim görevlilerinden Dr. Mehmet Köprü’nün moderatörlüğünde 26 Eylül Çarşamba günü İletişim Fakültesi Nurcan Çetinsaya Konferans Salonu‘nda gerçekleştirildi.

Söyleşide, film sektöründeki iş olanakları, uzun ve kısa metrajlı filmlerin yapım aşamaları, zorlukları ve sektörün sorunları üzenine konuşuldu. Öğrencilerle sektöre dair bilgi ve tecrübelerini paylaşan Karahan ve Baykul, sinema sektörünün işleyişi hakkında öğrencilere önemli bilgiler verdiler. Fakültemiz öğrencilerinin yoğun ilgisi ile karşılanan Karahan ve Baykul, söyleşi sonunda öğrencilerin sorularını yanıtladır.

28 Eylül 2018 Cuma