Yabancı Diller Yüksekokulu’nda “Kanser Hastalığı” Anlatıldı

Üniversitemiz Yabancı Diller Yüksekokulu ve LÖSEV tarafından 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Kalite Güvence Komisyonu çalışmaları kapsamında, “Kanser Sizden Uzak Olsun” konulu seminer düzenlendi.

Yabancı Diller Yüksekokulu Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinliğin konuşmacısı LÖSEV Halkla İlişkiler Sorumlusu Sayın Arzu Çokeken, katılımcılara, kanser hastalığı hakkında bilgiler verdi.

Etkinlik, Kalite Güvence Komisyonu Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Aysın Kalaycı tarafından, LÖSEV Halkla İlişkiler Sorumlusu Sayın Arzu Çokeken’e teşekkür belgesi takdiminin ardından sona erdi.

19 Nisan 2019 Cuma