Eczacılık Fakültemizde “Önlük Giyme Töreni” Düzenlendi

Eczacılık Fakültemizde “Önlük Giyme Töreni” Düzenlendi

Üniversitemiz Eczacılık Fakültesi tarafından “14 Mayıs Eczacılık Günü” etkinlikleri kapsamında “Önlük Giyme Töreni” düzenlendi.

Erciyes Kültür Merkezi’nde etkinliğe; Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Recai Kılıç, Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mükerrem Betül Aycan, Kayseri Eczacı Odası Başkanı Uğur Nuri Akın’ın yanı sıra akademisyenler, öğrenciler ve aileler katıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mükerrem Betül Aycan fakülteleri hakkında bilgiler vererek, tüm eczacıların 14 Mayıs Eczacılık Günü’nü kutladı.

Kayseri Eczacı Odası Başkanı Uğur Nuri Akın da konuşmasında Erciyes Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’nin Eczacılık Fakülteleri arasında önemli ve kıymetli fakültelerden birisi olduğuna dikkat çekti.

Türk Eczacılar Birliği Denetleme Kurulu Başkanı Oğuzhan Ulutaş ise konuşmasında önlük giyen genç eczacıları tebrik etti.

Törenin son konuşmacısı Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Recai Kılıç da yaptığı konuşmada Erciyes Üniversitesi hakkında bilgiler verdi.

Üniversitenin çalışmalarında Eczacılık Fakültesi’nin öncü bir rol oynadığının altını çizen Rektör Yardımcımız Kılıç, “bugün önlüklerini giyen arkadaşlarımız fakültemizin başarılı çalışmalarının önemli parçaları olacaklar. Tüm öğrencilerimiz tebrik ediyoruz” dedi.

Konuşmaların ardından öğrencilere, öğretim üyeleri tarafından önlükleri giydirildi.

16 Mayıs 2022 Pazartesi