Posco Assan TST Çelik Sanayi A.Ş.’den Üniversitemiz Öğrencilerine Burs

Posco Assan TST Çelik Sanayi A.Ş.’den Üniversitemiz Öğrencilerine Burs

Üniversitemiz ile Posco Assan TST Çelik Sanayi A.Ş. arasında iş birliği protokolü imzalandı. Protokol çerçevesinde Posco Assan TST Çelik Sanayi A.Ş. tarafından üniversitemiz öğrencilerine burs imkânı sağlanacak.

Rektörlük makamında gerçekleştirilen protokol imza törenine; Rektörümüz Prof. Dr. Fatih Altun, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Oktay Özkan, Prof. Dr. M. Hakan Poyrazoğlu ve Prof. Dr. Hakan Aydın, Genel Sekreterimiz Prof. Dr. İbrahim Narin, Genel Sekreter Yardımcılarımız Doç. Dr. Afşın Alper Cerit ile Zafer Çağlıtalaslıgil, Edebiyat Fakültesi Kore Dili ve Edebiyatı Bölüm Başkanı Prof. Dr. Göksel Türközü, Posco Assan TST Çelik Sanayi A.Ş. CEO’su Jongduk Suh katıldı.

İmza töreninde konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Fatih Altun, Posco Assan TST’ya öğrenciler yönelik burs imkanı sağlamalarından dolayı teşekkür etti.

Posco Assan TST’nin Çelik Sanayi A.Ş. CEO’su Jongduk Suh da konuşmasında üniversite – sanayi iş birliği çerçevesinde başarılı öğrencilere destek veren bir firma olarak üniversitemiz öğrencilerine de destek olmaktan dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Konuşmaların ardından Rektörümüz Prof. Dr. Altun ile CEO Suh protokole imza attı.

05 Ekim 2023 Perşembe