Üniversitemiz ile National Women’s Teacher Training Üniversitesi Arasında İş Birliği

Üniversitemiz ile Kazakh National Women’s Teacher Training Üniversitesi arasında iş birliği protokolü imzaladı.

Kazakh National Women’s Teacher Training Üniversitesi’nde düzenlenen imza törenine;  Rektörümüz Prof. Dr. Fatih Altun, Kazakh National Women’s Teacher Training Üniversitesi Rektörü Dr. Gulmira Qanay ile akademisyenler katıldı.

İmza töreninde konuşan Rektörümüz Altun, iş birliği protokolünün önemine dikkat çekti.

Akademisyen ve öğrenci değişim alanları başta olmak üzere birçok alanda ortak çalışma yapacaklarına dikkat çeken Rektörümüz Altun, protokolün düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Konuşmalarından ardından akademisyen ve öğrenci değişimi ile bilimsel alanda birçok işbirliğinin gerçekleştirileceği iş birliği protokolüne Rektörümüz Prof. Dr. Fatih Altun ile Rektör Dr. Gulmira Qanay tarafından imza atıldı.

19 Haziran 2023 Pazartesi