Üniversitemiz Yüzme Takımı, Üniversiteler Yüzme Türkiye Şampiyonası Müsabakasından Dereceyle Döndü

Üniversite Sporları Federasyonu tarafından 17 - 20 Mayıs 2022 tarihleri arasında İzmir Ege Üniversitesinde yapılan Üniversiteler Yüzme Türkiye Şampiyonası müsabakalarına katılan ve antrenörlüğünü Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Kerimhan Kaynak’ı n yaptığı Üniversitemiz Yüzme Erkek Takımımız 37 üniversite içerisinde takım olarak genel sıralama da 11.sırada, devlet üniversiteleri arasında 4. sırada yer aldı. Kadın Yüzme takımımız ise 28 üniversite içerisinde genel klasmanda 8. devlet üniversiteleri arasında 3. sırada yer aldı. Ayrıca; Sporcumuz Aleyna Nur Sungur 400 m serbest yarışta Türkiye 2. si olarak gümüş madalya kazandı.

25 Mayıs 2022 Çarşamba