ERÜ Voleybol Erkek Takımı, Üniversitelerarası Voleybol 1. Lig Grup Birinciliği Müsabakalarında Şampiyon Oldu

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Voleybol 1. Lig Grup Birinciliği Müsabakalarında, Erciyes Üniversitesi Voleybol Erkek Takımı şampiyon oldu.

10-14 Nisan tarihlerinde Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi’nde düzenlenen müsabakalar 5 üniversite katıldı. Müsabakalarda ERÜ Voleybol Erkek Takımının antrenörlüğünü, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Kerimhan Kaynak yaptı.

ERÜ Voleybol Erkek Takımı 23-27 Nisan 2017 tarihleri arasında Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nde yapılacak olan Süper Lig Terfi Müsabakalarına katılacak.

21 Nisan 2017 Cuma