İletişim Fakültesi Öğrencilerine Ödül

İletişim Fakültesi Öğrencilerine Ödül

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) İletişim Fakültesi öğrencileri yapmış oldukları projeleriyle Mayıs ayı içerisinde üç farklı yarışmadan ödülle döndü.

10 - 14 Mayıs 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilen 10. Uluslararası TRT Belgesel Ödülleri'nde Radyo, TV ve Sinema Bölümü öğrencisi Peyami Sefa Altıntaş, “Hayat Nöbeti” adlı belgeseli ile  T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Ödülü‘ne layık görüldü.

Mersin’de düzenlenen 7. Atıf Yılmaz  Kısa Film Festivali’nde de ise RTS öğrencileri Kenan Diler ve Celal Yıldırım’ın birlikte yönettikleri “Abla" isimli belgesel jüri özel ödülünü kazandı.

7-11 Mayıs 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilen Uluslararası Siirt Kısa Film Festivali’nde ise öğrencilerimizden Osman Çakır ve Abdulkadir Hasanoğlu’nun birlikte yönettikleri “Korkuluk" isimli kısa film kurmaca kategorisinde üçüncülük ödülünü kazandı.

25 Mayıs 2018 Cuma